Unelmia toteuttamassa.

Vuonna 2001 Jyrki Matilainen aloitti kiinteistönvälittäjän uransa Etelä-Helsingissä pienessä toimistossa. Kokemus oli lyhyt viisiviikkoinen, mutta sitäkin opettavampi. Kyseisen välitysliikkeen toimintatavat eivät olisi kestäneet päivänvaloa, ja alan nurjempi puoli tuli tutuksi.

Kiinteistömaailma-ketju tarjosi uuden kodin, jossa sainkin kattavan koulutuksen silloisen omistajan Sampo-Pankin (nyk. Danske Bank) ohjaamassa suuressa välitysketjussa.

Sittemmin ala on kokenut voimakkaan ruohonjuuritason uudistumisen, ja suurista välittäjistä on lähtenyt joukolla ammattilaisia pienempiin ketjuihin tai he ovat perustaneet omia välitysliikkeitään. Niin tapahtui myös huhtikuussa 2014, kun Markku Heinonen ja Jyrki Matilainen perustivat Kotikatu LKV:n Herttoniemenrantaan.

Tavoitteena oli ketterä, edullinen, ammattitaitoinen ja alan kehitystä seuraava yritys, joka tarjoaa niin asiakkailleen kuin myös välittäjilleen parhaan välityskokemuksen.

Pro Kotivälitys on osa isompaa ammattilaisten joukkoa, jossa olemme kaikki sitoutuneita tekemään parhaamme sen luottamuksen eteen, jonka toimeksiantajamme ovat meitä kohtaan osoittaneet antamalla kotinsa meille myyntiin.

Välitystoiminta on sikäli haasteellista, että toimeksiantajana on useimmiten asunnon myyjä, joka haluaa kaupan parhailla ehdoilla itselleen. Hyvä välittäjä ei kuitenkaan saa aliarvioida ostajan etujen valvontaa, sillä ostotarjouksen hyväksymisen jälkeen välittäjästä tulee molempien edustaja.

Uskomme, että tässä on yksi vahvuuksistamme. Ehdoton eettisyys, joka näkyy onnistuneina asuntokauppoina, jossa molemmat osapuolet ovat tyytyyväisiä ja palaavat asiakkaiksemme uudelleen seuraavan kodinvaihdon yhteydessä.

Turvallista asuntokauppaa on tunnuslauseemme!

Pro Kotivälitys LKV on Kotikatu LKV jäsenyritys

Jyrki Matilainen, Yrittäjä, LKV, LVV

Puh. +358 (44) 3026627
jyrki.matilainen@kotikatulkv.fi

jyrki.matilainen@prokotivalitys.fi

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu